اخبار و تحلیل بنیادی روز سه شنبه 27 اسفند

اخبار و تحلیل بنیادین روز
سه شنبه 17 مارس ?
انتشار روز افزون ویروس خطرناک کرونا در سطح جهان ، بازار های مالی را در شرایط بحرانی قرار داده است.
بازار های سهام به شدت در حال ریزش هستند و حمایت های بانک های مرکزی و کاهش نرخ بهره نیز نتوانسته شرایط ریسک گریزی را در بازار کاهش دهد.
در یک هفته گذشته معاملات بازار سهام آمریکا چند بار به خاطر سقوط شدید و سریع قیمتها متوقف شده است. اما توقف معاملات هم نتوانسته مانع از سقوط بازار شود.
سرمایه گذاران به شدت در حال خرید دلار آمریکا هستند و تقاضا برای دلار به حدی افزایش پیدا کرده که شاخص دلار از سقف قبلی خود نیز عبور کرده است.
فدرال رزرو آمریکا و سایر بانکهای مرکزی نقدینگی نامحدودی را در اختیار سیستم مالی قرار دادهاند، اما هنوز سرمایهگذاران نگران کمبود نقدینگی هستند و امیدی هم به آینده اقتصاد جهانی ندارند. در همین حال صندوق بینالمللی پول (IMF) اعلام کرده که یک تریلیون دلار وام را برای مقابله با پیامدهای اقتصادی ویروس کرونا اختصاص داده است. اما به نظر میرسد که حتی این خبر هم برای سرمایهگذاران کافی نبوده است.
بانک مرکزی آمریکا منتظر نشست تعیین نرخ بهره روز چهارشنبه نماند و فدرال رزرو در جلسه ای اضطراری نرخ بهره ی این کشور را یک درصد پایین آورد و نرخ بهره فعلی به سطح ۰.۲۵ درصدی رسید.
بانک مرکزی ژاپن نیز ۳۰ میلیارد دلار به بازار این کشور تزریق کرد
بانک مرکزی ژاپن پس از توافق روز گذشته (دوشنبه) با چند بانک مرکزی جهان بر سر اعطای اعتبار سه ماهه به دلار به منظور تسهیل موانع تخصیص اعتبار در بحبوحه شیوع کرونا، ۳۰ میلیارد دلار به بازار تزریق کرد و شاخص سهام این کشور از منفی 3 درصد به مثبت 3 درصد افزایش پیدا کرد.
ارز های دیجیتال نیز روز های نا امید کننده ای را پشت سر میگذارند و تقاضا برای فروش این ارزها به شدت افزایش پیدا کرده است به طوری که بیت کوین با کاهش نزدیک به ۱۵ درصدی روز گذشته به قیمت ۴ هزار و ۸۹۱ دلار مورد معامله قرار گرفت.
چین آمریکا را به ساخت و انتشار ویروس کرونا متهم کرد
سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه چین: آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) عامل انتشار ویروس کرونا در جهان است.
در بازار نفت نیز همچنان اختلاف نظرها میان روسیه و عربستان باعث ریزش بیشتر بهای نفت شده است.
مديرعامل آرامکوی عربستان در سخنانی ميگويد :
قرار است در ماه اپريل علاوه بر توليد 13 ميليون بشكه در روز ، ٣٠٠هزار بشكه از ذخاير استراتژيك خود را هم روانه بازار كنيم تا ركورد توليدات ماهانه تاريخ را بشكنيم!
ما با نفت محدوده بشكه اى ٣٠$ براى مدتها هيچ مشكلى نخواهيم داشت.
از طرف دیگر دولت روسيه در پاسخ به این ادعا می گوید :
حتى اگر قيمت نفت سقوط سنگيترى هم ثبت كنند ، نيازى به مذاكره با سعوديها نداریم.
بهتر است جهان خود را براى مدتها آماده زندگى با نفت محدوده 30 دلاری كند!
کاری از تیم تهیه و تولید محتوای MakeTp
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.