شناسایی ۱۱۰۰ استخراج کننده غیرقانونی رمز ارز
چندی پیش خبر طرح سوتزنی شرکت توانیر برای شناسایی مزارع غیر قانونی استخراج ارز دیجیتال مطرح شد. «سوت زنی» به طور خلاصه به استفاده از ظرفیت های مردمی برای گزارشگری فساد گفته می شود. پس از ارائه خبر این طرح، ابهامی مبنی بر ناتوانی شرکت توانیر در ارتباط با شناسایی مزارع غیر قانونی استخراج رمز ارز مطرح شد. در حقیقت این سوال در ذهن مردم شکل گرفته بود که با وجود پایش شبکه برق توسط کنتورهای هوشمند شرکت توانیر چرا برای شناسایی این مزارع به فرایند سوتزنی متوسل شده و از امکانات خود برای تحقق این هدف استفاده نمیکند.
توضیح این نکته ضروری است که در مزارع استخراج ارز دیجیتال با تجهیزات فراوان مصرف کننده برق، انرژی الکتریکی فراوانی مصرف می شود.در این باره مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق به تشریح این موضوع پرداخت.
وی با اشاره به وجود دو دسته مزارع ارز دیجیتال در کشور گفت: دسته اول شامل مزارعی است که در مکانی غیر از کارخانهها و زمینهای کشاورزی در حال فعالیت، ساکن میشوند و دسته دوم نیز آن هایی هستند که در مراکز صنعتی و کشاورزی فعال ساکن شده و جایگزین این صنایع میشوند.وی در باره نحوه شناسایی مراکزی که در مکان جدید ساکن میشوند، گفت: با توجه به اختلاف مصرف برق سابق و مصرف برق کنونی این مراکز استخراج ارز دیجیتال، شناسایی آن ها به سادگی و از روی کنتورهای هوشمند مستقر در محل قابل انجام است.
اما دردسته دوم، با توجه به این که سامانههای استخراج ارز دیجیتال، جایگزین دستگاههای صنعتی و کشاورزی شده است، بنابراین اختلافی در میزان مصرف برق آنها شناسایی نمی شود و شناسایی این مراکز بدون استفاده از روش شهودی برای شرکت توانیر ممکن نیست.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.