شاخص های مهم فارکس در معاملات روزانه
فارکس بازاری است که در آن انواع دارایی ها معامله می شود. مهم ترین این دارایی ارزهای خارجی است که به صورت جفت ارزهای گوناگون معامله می شوند. در فارکس برای سود کردن باید از تحلیل خوبی برخوردار بود و به همین جهت است که شاخص ها اهمیت زیادی دارند. ما در این مقاله می خواهیم درباره شاخص های مهم فارکس در معاملات روزانه توضیح بدهیم.
معاملات روزانه در فارکس
معاملات در فارکس می توانند کوتاه مدت یا بلندمدت باشند. در فارکس برای انجام معاملات کوتاه مدت یا بلندمدت از تحلیل ها و شاخص های متفاوتی استفاده می شود.
برای معاملات بلندمدت بیشتر از تحلیل بنیادی استفاده می شود و برای معاملات کوتاه مدت از تحلیل های فارکس استفاده می شود.
خیلی از معاملات در فارکس هستند که روزانه هستند یعنی در عرض یک روز انجام می شوند. خیلی از این معاملات حتی ممکن است چند دقیقه بیشتر طول نکشند و برای همین است که افراد باید دقت زیادی برای آنها به خرج دهند. از این رو شاخص های مهم فارکس در معاملات روزانه می تواند مفید باشند و به شخص برای انجام معاملات پرسود کمک کنند.
شاخص های مهم فارکس در معاملات روزانه
از شاخص های مختلفی برای بررسی و تحلیل بازار در جهت انجام هر چه بهتر معاملات روزانه استفاده می شود که ما چند تا از آنها در زیر آورده ایم:
شاخص ATR :
اندیکاتور یا شاخص ATR که مخخف برد واقعی میانگین می باشد در سال 1978 ابداع شد و می تواند نوسانات موجود در بازار فارکس را به خوبی نشان دهد. زمانی که نوسان در بازار زیاد شود، رنج موجود در این شاخص هم افزایش پیدا می کند و هر زمان هم که نوسانات کاهش یابد، ATR هم کاهش پیدا می کند.
شما می توانید از طریق این شاخص، نقاط خرید و فروش را به خوبی شناسایی کنید. شما می توانید از این شاخص در نرم افزار معاملاتی خود استفاده کنید.
شاخص پوشاننده ها:
این شاخص، بازتاب دهندۀ شرایط کف فروش و سقف خرید است و به تشخیص نقاط ورود و خروج از بازار و همچنین زمان بسته شدن زیر سطح مقاومت کمک می کند.
این اندیکاتور از دو خط میانگین حرکتی ساده تشکیل یافته است که در کنار یکدیگر کانالی منعطف را شکل می دهند که در آن قیمت کامل می شود. این دو خط میانگین حرکتی با فاصلۀ ثابتی در اطراف یک خط میانگین حرکتی قرار دارند که ممکن است با فراریت کنونی بازار مطابقت پیدا کنند. هر کدام از خطوط در حکم یک حاشیۀ دامنۀ نوسان قیمتی است.
در شرایطی که بازار دارای روند می باشد، می توان در روند صعودی از این شاخص، سیگنال سقف خرید و در روند نزولی از آن سیگنال کف فروش دریافت کرد.
شاخص نیرو(force index):
اندیکاتور شاخص نیرو به وسیله دکتر “الکساندر الدر” ایجاد گردید و از سه عامل تغییر جهت قیمت ، وسعت تغییر قیمت و میزان حجم معامله تشکیل شده است.
برای پیش بینی بهتر بازار از این اندیکاتور درکنار اندیکاتوری چون میانگین متحرک استفاده می شود.
اندیکاتور ایچیموکو:
یکی از مهم ترین اندیکاتورهای فارکس،اندیکاتور ایچیموکو می باشد. شما می توانید سیگنال های خرید و فروش را به خوبی از طریق تحلیل ایچیموکو تشخیص دهید و در معاملات روزانه خود در آن استفاده کنید. شاخص ایچیموکو از پنج خط اصلی تشکیل می شود که هر کدام از آنها نکاتی را به تریدر می دهند.
اندیکاتور RSI (شاخص قدرت وابسته):
یکی دیگر از شاخص های مهم فارکس، اندیکاتور RSI می باشد.
با استفاده از این اندیکاتور می توان کف فروش و سقف خرید را برای یک روند مشخص کند. این شاخص برای ارزیابی قدرت یا ضعف حرکات کنونی قیمت و اندازه گیری شتاب قیمت توسعه داده شد.
اندیکاتوردامنه درصد ویلیامز:
این یک اندیکاتور تحلیل تکنیکال است و از شاخص های مهم فارکس محسوب می شود که توسط لاری ویلیامز توسعه داده شده و از طریق آن می توان نقاط تغییر احتمالی را مشخص کرد.
این شاخص فقط از یک خط تشکیل شده است و به راحتی می توان از آن در پلتفرم معاملاتی استفاده کرد.
شاخص توان وابسته:
یکی دیگر از شاخص های مهم فارکس، شاخص توان وابسته است که توسط جان اهلرز توسعه داد شد و امکان تشخیص توان تغییرات قیمت را برای تریدرها فراهم می آورد. با استفاده از این شاخص، معامله گران می توانند فرصت های احتمالی خرید و فروش را تشخیص دهند.
شاخص کانال قیمت:
شاخص کانال قیمت یا CCI در واقع یک نوسانگر تکنیکال است که توسط دونالد لمبرت ایجاد شد و نشان می دهد در چه زمانی، یک دارایی در فارکس به نقطه اشباع فروش یا اشباع خرید برسد.
این شاخص، جهت روند و قدرت آن را نیز نشان می دهد برای ورود یه یک پوزیشن و خروج از آن برای تریدرها دارد.
شاخص دیمارک:
این شاخص مهم فارکس توسط “تام دیمارک” ابداع گردید و می توان از آن برای تشخیص موقعیت های خرید و فروش استقاده می شود.
از این شاخص می توان برای تشخیص زمان بسته شدن زیر سطح مقاومت و همچنین کشف نقاط ورود و خروج در مقیاس روزانه استفاده کرد.
شاخص باند بولینگر:
شاخص باند بولینگر، از شاخص های مهم فارکس در تحلیل تکنیکال میباشد که توسط جان بولینگر به وجود آمده است و اندیکاتوری قدرتمند محسوب می شود. این اندیکاتور دارای سه خط می باشد که می توان از آنها برای تحلیل رفتار قیمت استفاده می شود.
عملکرد این شاخص تا حدی ساده است و می توان به راحتی از آن در متاتریدر استفاده کرد.
شاخص تصادفی :
از دیگر شاخص های مهم در فارکس، شاخصی است که توسط “جورج لانه” معرفی شد. از این شاخص، برای تشخیص جهت روند قیمت و نقاط احتمالی اصلاح استفاده می شود.
این شاخص می تواند به خوبی فرصت های معاملاتی برای خرید و فروش را در اختیار تریدر قرار دهد. شاخص یا اندیکاتور Stochastic می تواند این امکان را به افراد بدهد تا محدوده های کف فرود و سقف خرید را تشخیص دهند و البته باید به روند تحلیل توجه شود.
شاخص ممنتوم :
یکی دیگر از شاخص مهم فارکس که می تواند در معاملات روزانه افراد استفاده شود، اندیکاتور اندازه حرکت یا ممنتوم می باشد که میزان سرعت تغییر قیمت را اندازه گیری می کند.
این اندیکاتور را به راحتی می توان در متاتریدر مورد استفاده قرار داد و از آن اطلاعات معاملاتی دریافت کرد.
نکات مهم برای افزایش سود در معاملات کوتاه مدت فارکس
1.تعیین حد ضرر : در صورتی که ضرر کمتری متحمل شوید پس سود بیشتری خواهید برد. برای افزایش سود در معاملات کوتاه مدت فارکس شما حتما باید از طریق تعیین کردن حد ضرر، میزان زیان خود را کاهش دهید.
2.تعیین اهرم مناسب: یکی از مهم ترین جنبه ها و نکات هر معامله، اهرم می باشد. اهمیت اهرم در معاملات کوتاه مدت و روزانه بیشتر است چون زمان معاملات کوتاه مدت بسیار کم است و می تواند موجب سود چندبرابری در یک بازه زمانی کوتاه شود.
3.چند استراتژی معاملاتی را بلد باشید: داشتن یک استراتژی در معاملات کوتاه مدت روزانه در فارکس ضرورت زیادی دارد. اگر شما استراتژی مشخصی برای معامله خود در اختیار نداشته باشید پس ضرر خواهید کرد.
4.مدیریت ریسک: این نکته نه تنها برای افزایش سود در معاملات روزانه و کوتاه مدت فارکس سودمند است، که در دیگر معاملات هم کاربرد دارد.
مدیریت ریسک یعنی این که شما باید خطر معامله خود را به درستی مدیریت کنید تا بیشترین سود را نصیب خود نمایید.
نتیجه گیری
شاخص های فارکس برای این است که شما بفهیمد که چه زمانی باید به یک معامله وارد شوید و چه زمانی از آن خارج شوید. شما می توانید با شاخص های مهم فارکس، روند تغییرات قیمت یک دارایی در فارکس را به خوبی آنالیز کرده و اطلاعات لازم را از آن استخراج کنید. یادتان باشد که برای استفاده از اندیکاتورها یا شاخص های گوناگون باید تمرین کافی انجام دهید و این کار را باید از طریق حساب دمو انجام دهید. شاخص های فارکس، ابزارهای بسیار مفیدی هستند که شما می توانید از آنها برای سود بیشتر و ضرر کمتر خود استفاده کنید.
میک تی پی
مجموعه میک تی پی، فرصت مناسبی را در اختیار آنهایی قرار می دهد که دنبال یادگیری اصولی و درست مسائل فارکس هستند. میک تی پی، بهترین مقالات و پکیج های آموزشی را در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید از طریق میک ای پی مهارت معامله گری خود را به قدر کافی بالا ببرید.
دوره های آموزشی میک تی پی به خوبی این را به شما آموزش می دهد که نگاهی تحلیلی به فارکس و موضوعات آن داشته باشید و همیشه با تحلیل به معامله بپردازید.
با میک تی پی شما به معامله گری ماهر تبدیل می شوید که می تواند به راحتی در فارکس به معامله بپردازد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.